OPEN: ma,do,vrij - 7:30 - 18:00 & di,wo - 7:30 - 21:00
Chantal de Koning

Chantal de Koning

Mijn naam is Chantal de Koning en ik ben werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut. In 2006 heb ik de master manueel therapie afgerond. Mijn voornaamste interesse gebieden zijn nek/schouder en lage rugklachten. Sinds 5 jaar participeer ik in het Schouder Netwerk Zeeland. Zo blijft middels scholing en bijeenkomsten de kennis rondom de schouder up-to-date.

Binnen de praktijk hebben we speciale programma’s: het revalidatie programma, onder leiding van een revalidatie arts en het rug herstel programma. In beide programma’s werk ik als patiëntcoach. Hierin ben ik uw aanspreekpunt en draag ik zorg voor de organisatorische aspecten van de programma’s. In beide programma’s staan gezondheid en gedrag centraal, waarbij een actieve aanpak van u wordt verwacht. Hierin kunt u van mij een stimulerende rol verwachten. Pijneducatie en inzicht in aspecten samenhangend met pijn verhogen zie ik als een uitdaging.

Ik hecht waarde aan op een juiste manier bewegen en oefeningen uitvoeren. Hiervoor gebruik de principes en oefenvormen van Kinetic Control.

Daarnaast heb ik ook scholing gevolgd voor blessure gevoelige hardlopers. Middels het Runningsmart testprogramma gaan we samen op zoek naar jouw zwakke schakels en ontvang je een persoonlijk oefenschema. Optimaliseren van de hardlooptechniek hoort ook tot de mogelijkheden.

Samenvattend zijn mijn doelgroepen: mensen met nek/schouder of lage rugklachten, mensen met langdurige pijnklachten zonder aanwijsbare oorzaak en de blessure gevoelige hardloper.

 

BIG-nummer: 19048657904