OPEN: ma,do,vrij - 7:30 - 18:00 & di,wo - 7:30 - 21:00
Chantal de Koning

Chantal de Koning

Naast fysiotherapeut, ben ik ook werkzaam als manueel therapeut en heb ik hierin mijn master gehaald. Tevens participeer ik in het schoudernetwerk.

Mijn voornaamste interessegebieden zijn nek/schouder- en lage rugklachten. Daarnaast behandel ik ook regelmatig mensen met langer bestaande ( onbegrepen) pijnklachten. Pijneducatie en inzicht in aspecten samenhangend met pijn verhoging,  zie ik, als een uitdaging.

Ik hecht veel waarde aan kwalitatief goed bewegen en op een goede manier oefeningen uitvoeren. Hiervoor gebruik ik de principes van Kinetic control. Een bewegings- en stabilisatietraining die disbalans in spiergebruik,  ten gevolge van pijn,  tracht te herstellen.

Naast mijn werk als fysio- manueeltherapeut, ben ik ook werkzaam als inzetbaarheidscoach bij bedrijven. Werknemers zijn een essentieel onderdeel van een bedrijf. Ervoor zorg dragen dat ze op lange termijn waardevol kunnen blijven werken is een groot goed. Duurzame inzetbaarheid is afhankelijk van persoonsgebonden factoren, als ook van het werk en functie. Na een gedegen screening van relevante factoren, die inzetbaarheid beïnvloeden, kan een individueel traject volgen om persoonlijke inzetbaarheid te verhogen. Indien gewenst doe ik dit samen met andere disciplines als psycholoog of diëtist. Voor deze werkzaamheden werk ik samen met ascenditur

Samenvattend zijn mijn doelgroepen; nek/schouder of lage rugklachten, mensen met langer bestaande pijnklachten waarbij de focus op juist bewegen en een gezonde leefstijl ligt.

 

BIG-nummer: 19048657904