OPEN: ma,do,vrij - 7:30 - 18:00 & di,wo - 7:30 - 21:00
Erwin Pouwelse

Erwin Pouwelse

Mijn naam is Erwin Pouwelse en ik ben sinds 2011 werkzaam in de praktijk als fysiotherapeut. In de periode 2007 tot en met 2011 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd aan de Avans Hogeschool in Breda. Mede doordat ik zelf graag sport (voetbal en tijdens de zomer- en winterstop hardlopen) heb ik tijdens de opleiding gemerkt dat het begeleiden van sporters mij erg interesseert.  In 2012 ben ik dan ook begonnen met de master sportfysiotherapie. Middels mijn thesis over return to play criteria voor voetballers na acuut lateraal enkelletsel heb ik in 2017 de titel Master of Science Physical Therapy in Sports behaald.

 

Binnen de praktijk ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut en sportfysiotherapeut. Het werk als algemeen fysiotherapeut kan erg variëren. Mijn interesses hierbij liggen met name op het gebied van orthopedische klachten. Dit houdt in het begeleiden van mensen met gewricht-, pees- en spierproblemen. Als sportfysiotherapeut begeleid ik sporters bij het voorkomen of behandelen van sportblessures.

 

Als sportfysiotherapeut ben ik ook verbonden aan de Adrz Sportkliniek. Dit houdt onder andere in dat er nauw wordt samen gewerkt met orthopeden, sportartsen en sportfysiotherapeuten. Binnen dit netwerk draai ik eens per zoveel weken het sportspreekuur in het ADRZ. Sporters met complexe klachten worden tijdens dit spreekuur  gezien door een orthopeed, sportarts en sportfysiotherapeut met als doel de sporter de juist zorg te bieden. Voor meer informatie hierover, zie: https://www.adrz.nl/afdelingen-specialismen/sportkliniek/

 

BIG-nummer: 09914674504