OPEN: ma,do,vrij - 7:30 - 18:00 & di,wo - 7:30 - 21:00
Joery Scheijbeler

Joery Scheijbeler

Ik ben Joery Scheijbeler en ben werkzaam binnen de praktijk als algemeen fysiotherapeut. In 2014 ben ik hiervoor in Breda afgestudeerd. Mijn interesses binnen het vak zijn lage rug klachten, knieklachten en sportgerelateerde blessures.

Binnen de praktijk hebben wij het speciale programma Rugvisie, ons rug herstel programma. Hierin ben ik patiëntcoach, wat inhoudt dat ik u begeleid in dit traject en zorg dat uw gehele traject in goede banen wordt geleid.

Ook neem ik inspanningstesten af middels de Energy Control Methode, dit is een fietstest waaruit ik het omslagpunt bereken middels moderne apparatuur hierbij koppel ik een trainingsschema.

Naast het werk op de praktijk ben ik ook buiten de praktijk te vinden in Club Vief, Ter Reede en Scheldehof.

In Club Vief ben ik iedere donderdagmorgen een half uur te vinden voor het screenen van patiënten. Mensen met klachten kunnen in dit half uur vragen stellen en advies inwinnen of er mogelijk fysiotherapie nodig is of dat ze het zelf kunnen oplossen.

In Ter Reede en Scheldehof help ik mensen op leeftijd om zo vitaal mogelijk te blijven zodat zij hen algemeen dagelijks leven zo lang mogelijk zelf kunnen blijven uitvoeren.

In 2017 start ik met de opleiding Mckenzie Therapie en het Mulligan Concept wat goed toepasbaar is binnen de reguliere algemene fysiotherapie.