OPEN: ma,do,vrij - 7:30 - 18:00 & di,wo - 7:30 - 21:00
Fysiotherapeut Karen van Gastel

Karen van Gastel

Mijn naam is Karen van Gastel en ik ben in februari 2014 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan Avans Hogeschool te Breda. Tijdens mijn opleiding fysiotherapie heb ik de minor Kinderfysiotherapie en de minor Sport en Voeding gevolgd. De minor en stage kinderfysiotherapie vond ik zo leuk, interessant en veel energie geven, waardoor ik in september 2014 ben begonnen met de masteropleiding tot kinderfysiotherapeut bij Avans plus in Breda.
Ondertussen zit ik in mijn derde jaar van de opleiding, heb ik inhoudelijk het grootste gedeelte gehad en begin ik in april met mijn laatste fase van de opleiding: een onderzoek en scriptie.

Nadat ik ben afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut ben ik in verschillende praktijken werkzaam geweest als fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut voor zwangerschapsverlof, vakanties en ziekte.
De cursussen “Medical Taping” en “Zuigelingenasymmetrie en Plagiocephalometrie” heb ik met succes afgerond.

Bij fysiotherapie Paauwenburg ben ik voornamelijk werkzaam als kinderfysiotherapeut, zowel op de praktijk als op een aantal scholen. Het is erg afwisselend qua klachten, zo zie ik onder andere baby’s met een voorkeurshouding, kinderen op de basisschool met motoriek problemen, maar ook jongeren op de middelbare school met orthopedische klachten. De kinderen, de vooruitgang op de klachten, de afwisselende problemen, maar ook zo creatief mogelijk omgaan met de therapie zijn aspecten waarom ik graag kinderfysiotherapeut ben.

 

BIG-nummer: 79918114004