OPEN: ma,do,vrij - 7:30 - 18:00 & di,wo - 7:30 - 21:00
Karin Koster

Karin Koster

Mijn naam is Karin Koster, ik ben in 2008 afgestuurd aan Avans Hoogeschool in Breda. Voor mijn afstuderen ben ik een half jaar naar Indonesië geweest om daar verschillende projecten uit te voeren in een kinderrevalidatiecentrum. In de jaren hierna ben ik hier nog verschillende malen terug geweest om hier vrijwilligerswerk te doen.

Na mijn afstuderen ben ik direct bij fysiotherapie Paauwenburg terecht gekomen waar ik zowel patienten in de praktijk behandel als aan huis en in ter Reede. Juist deze afwisseling spreekt mij erg aan.

Vanaf 2011 ben in gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met COPD en ademhalingsproblematiek. Samen met Erwin begeleid ik op dinsdag en donderdag een speciale oefengroep voor mensen met COPD, waar wij volgens de nieuwste richtlijnen en trainingsprincipes mensen met longproblematiek zo lang mogelijk actief proberen te houden.

In 2012 heb ik de cursus 4 x T (Test, Tape, Trigger, Train) afgerond, een speciale behandelmethode met direct resultaat.

Sinds de start van ons revalidatiecentrum in 2013 ben ik ook patiëntcoach en heb verschillende cursussen gevolgd in het revalideren van patiënten met chronische pijnklachten waarbij zowel mentale is fysieke aanpak centraal staat.

 

BIG-nummer: 39910324404