OPEN: ma,do,vrij - 7:30 - 18:00 & di,wo - 7:30 - 21:00

Tijdens de eerste afspraak wordt een intake en onderzoek afgenomen en worden evt. kort wat adviezen besproken. Het tweede consult zal de daadwerkelijke behandeling starten. U wordt verzocht tijdens het eerste consult uw identiteitskaart te tonen.

Er is tegenwoordig geen verwijzing meer nodig voor behandeling door een fysiotherapeut. Als u zonder verwijzing komt voert de fysiotherapeut eerst een screening uit. De screening start met een vraaggesprek waarin uw klacht wordt geïnventariseerd. Aansluitend vind een lichamelijk onderzoek plaats (intake en onderzoek). Zo wordt bepaald of uw klacht geschikt is voor een fysiotherapeutische behandeling.

De gereserveerde behandeltijd is 30 minuten, dit is inclusief de administratieve verwerking van de gegevens door de fysiotherapeut.

Er wordt inzet van de patiënt verwacht in de therapie, invullen van vragenlijsten en uitvoeren van huiswerkoefeningen om het maximale resultaat te bereiken

Onze behandelbank is voorzien van een overtrek. Gelieve een eigen handdoek mee te nemen voor uw persoonlijke hygiëne. Wij willen u vragen sportkleding en schone sportschoenen mee te nemen tijdens het oefenen in de oefenzaal.

Wanneer u een afspraak wenst te annuleren, dient u dit uiterlijk 24 uur van tevoren te doen. Als u uw afspraak niet op tijd annuleert en wij de gereserveerde tijd niet met betaalde arbeid kunnen vervullen wordt er een bedrag van 75% van het anders in rekening gebrachte tarief berekend, welke u zelf dient te betalen.

Kijk in uw polisvoorwaarden voor de vergoeding fysiotherapie. Indien u vragen heeft stel ze gerust.

De praktijk is niet verantwoordelijk voor de eigendommen van de cliënt.

Een uitgebreide versie van privacyreglement,, bejegening en betalingsvoorwaarden is op verzoek verkrijgbaar.