OPEN: ma,do,vrij - 7:30 - 18:00 & di,wo - 7:30 - 21:00

Fit en Gezond

Gezond, fit en vitaal

Gezond leven willen we allemaal. Meestal weten we wel dat o.a. bewegen, goede voeding en om kunnen gaan met stress hiervoor belangrijk zijn. En toch lukt het ons vaak niet hier een goed ritme in te vinden.
Uit gemakzucht en door tijdgebrek heeft de auto vaker de voorkeur boven de fiets, ploffen we na het avondeten graag op de bank en kruipen we steeds meer achter de computer om te gaan shoppen dan daadwerkelijk de stad in te gaan. Sporten willen we wel, echter door tijdgebrek en allerlei bijkomende organisatie kost het vaak te veel moeite.

Het gevolg: minder energie, vaker lichamelijke klachten, het gevoel hebben dat we aan het eind van de dag teveel achter de feiten hebben aangelopen en het idee hebben dat er steeds minder uren in de dag zitten..

Tijd voor verandering?
Het team van Fysiotherapie Paauwenburg staat voor u klaar. Samen gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat u zich fitter voelt. Naast fysieke training, waarin goed bewegen centraal staat, besteden we ook aandacht aan een gezonde en vitale stijl van leven. Er is o.a. aandacht voor de rol van voeding, de invloeden van mogelijke stress en het belang van ontspanning. Daarnaast is er tijdens de trainingen ook aandacht voor motiverende coaching zodat je ook de tools krijgt aangereikt waarmee de gezonde verandering ook in jouw dagelijkse leven kan worden toegepast.
We werken samen met beweeg- en vitaliteitscoach Peter van Lit en beweegspecialist Sonja Eckhardt.

Persoonlijk gesprek en intake
Het trainingsprogramma begint met een persoonlijk gesprek en een intake. Uw conditie, belastbaarheid en de beweegmogelijkheden brengen we dan in kaart, zodat we een voor u optimaal trainingsprogramma kunnen samenstellen.

Trainen in kleine groep
Goed bewegen staat voorop. Voordat u daadwerkelijk in uw niveaugroep (groep 1; Goed bewegen, Groep 2; Fitter worden) gaat trainen start u eerst in een basisgroep (2-4 keer) waarin u de ‘Goed beweeg’ principes krijgt aangereikt. Vervolgens volgt u uw trainingsprogramma in de desbetreffende niveaugroep. Zo staan we garant voor optimale begeleiding door persoonlijke en deskundige aandacht.

Tijden, locatie en kosten
De trainingen zijn op maandag en donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur in de oefenzaal van Fysiotherapie Paauwenburg.
De tijd is afhankelijk van het beginniveau.
Kosten van een 10-rittenkaart zijn € 125,-, vooraf te voldoen.
Wat krijgt u hier allemaal voor:
– intake/beweegscreening/persoonlijke trainingskaart
– persoonlijk advies
– Deelname aan leefstijlevents op het gebied van o.a.
voeding/ontspanning/slapen/wilskracht o.i.d.

Geïnteresseerd?
Zoekt u persoonlijke en deskundige aandacht tijdens het trainen? Vind u het fijn om in een kleine groep te trainen? Wilt u, naast het sporten, ook aandacht besteden aan een gezonde en vitale leefstijl? Dan bent u bij Fysiotherapie Paauwenburg aan het juiste adres!