OPEN: ma,do,vrij - 7:30 - 18:00 & di,wo - 7:30 - 21:00

Hardlopen

Het aantal hardloopblessures blijft stijgen. Vooral beginnende hardlopers lopen een groot risico op blessures. Dat blijkt uit onderzoek van VeiligheidNL.
Vorig jaar kampten 710.000 hardlopers met een blessure, vergeleken met 640.000 in 2013 en 610.000 in 2012. VeiligheidNL adviseert hardlopers dan ook om blessurepreventie tot onderdeel van de training te maken.Peter van Kempen en Chantal de Koning zijn runningsmart expert. Dit is een innovatief, wetenschappelijk onderbouwd concept om hardlopers en andere sporters te ondersteunen in blessurepreventie of prestatieverbetering.
Wil je weten hoe je jouw “zwakke schakels” kunt verbeteren? Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd oefenprogramma? Maak dan snel een afspraak. Tijdens een eerste contact zul je worden gescreend om tot een biomechanisch profiel te komen. Meteen is ook een oefenschema beschikbaar dat focust op je lenigheid, kracht en stabiliteit. Indien gewenst kan meteen een persoonlijk loopschema worden gemaakt.
Je wordt begeleid bij de oefeningen en het loopschema.

Wat doen wij
– intake en screening
– rapport, advies en persoonlijk oefenschema
– 1 vervolgsessie, aanleren oefeningen
– 6 maanden gratis online coaching, aanpassing oefenschema

De testen zijn geschikt voor beginners, recreanten, competitiesporters en topsporters.
Over het algemeen kunnen we stellen dat je voor minder dan de prijs van een paar goede loopschoenen op een zeer kwalitatieve RunningSmart dienstverlening mag rekenen!