OPEN: ma,do,vrij - 7:30 - 18:00 & di,wo - 7:30 - 21:00

Revalidatie

Fysiotherapie Paauwenburg biedt, in samenwerking met RevaVisie, revalidatiezorg aan voor mensen met langdurig fysieke en/of psychische klachten als complexe chronische klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, waarbij chronische pijn en vermoeidheid centraal staan. Ook voor hart-revalidatie of revalidatie na een CVA kunt u bij ons terecht. Een team van specialisten werkt samen met u aan een persoonlijk programma. De revalidatie arts begeleidt u door uw revalidatie programma en bepaalt samen met u de richting en het uiteindelijke doel.

Tijdens de behandelingen staan gedrag en gezondheid centraal en wordt van u een actieve deelname verwacht.

Voor de behandeling in ons centrum heeft u een verwijzing nodig voor de revalidatie arts van uw huisarts of medisch specialist.

RevaVisie is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid voor de uitvoering van specialistische, revalidatiegeneeskundige behandelingen. De kosten van de revalidatiebehandeling worden door de meeste zorgverzekeraars volledig vergoed vanuit uw basisverzekering. Een aanvullende verzekering is niet nodig. Wel kan uw eigen risico in rekening worden gebracht indien u dat nog niet verbruikt hebt.

Meer informatie: www.revavisie.nl